Cotap reikt Vloerretour award uit in week van de circulaire economie

Aan de twee Vloerretourdealers met het meeste teruggestuurde snijafval

Sinds de start van Vloerretour zijn meer dan 500 winkels Vloerretour deelnemer geworden en is er meer dan 350.000 kilogram pvc gerecycled. Vorige week was de week van de circulaire economie. In deze week stond circulair ondernemen centraal, een uitgelezen kans om de twee Vloerretour dealers die het afgelopen halfjaar de meeste pvc snijresten gerecycled hebben in het zonnetje te zetten: Huitema Woninginrichters en ICM Projectinrichting.

Uitreiking
Algemeen directeur Klaas Bakker is samen met de salesmanagers persoonlijk bij hen langs geweest om een speciale Vloerretour award te overhandigen voor deze duurzame prestatie, zoals te zien is in onderstaande video.

Een speciale award
voor een duurzame prestatie

Vloerretour End of Life
Vloerretour ontwikkelt door en Cotap gaat naast de recycling van pvc snijresten ook starten met het recyclen van ‘end of life’ pvc. Met andere woorden, pvc vloeren die aan het eind van de levensduur zijn. Binnenkort is het voor consumenten mogelijk om hun Ambiant of Floorlife pvc vloer bij aankoop te registreren voor Vloerretour. Cotap geeft daarmee de garantie aan haar klanten om deze pvc vloeren in de toekomst weer te recyclen tot nieuwe industriële vloeren.

Gerelateerde nieuwsartikelen

'Cotap zet een nieuwe duurzame stap in de doorontwikkeling van Vloerretour'
Cotap meldt mijlpaal in verduurzamen Nederlands vloerenlandschap
‘De droom is om van vloerafval weer vloeren te maken, die wij in ons assortiment hebben’