Maak impact:
Samen voor een gezonde aarde

We hopen dat je lang van jouw vloer mag genieten. Is de vloer op een gegeven moment aan vervanging toe, verandert jouw woonstijl of ga je verhuizen? Dan geven wij jouw ‘end of life’ vloer graag een tweede leven met onze gratis Vloerretour End of Life service.

Stap 1

Registreer jouw vloer

Is jouw oog gevallen op een mooie vloer? Registreer deze na aankoop, binnen 30 dagen, via het Vloerretourformulier! Aanmelden is eenvoudiger dan je denkt. Binnen 5 minuten is jouw vloer al geregistreerd. Door te registreren geven wij de garantie deze gratis af te halen wanneer je de vloer wilt vervangen.

Welke vloeren halen we op?

Stap 2

Plan jouw afspraak

Is het na jarenlang woonplezier tijd om jouw vloer te vervangen? Dan kun je na het verwijderen van de vloer een afhaalverzoek indienen. Onze medewerkers nemen vervolgens per mail of telefonisch contact met je op om een geschikt afhaalmoment in te plannen, zodat wij de vloer bij jou kunnen ophalen.

Stap 3

Recycle en re-use

Nadat wij de vloer bij jou hebben opgehaald, wordt deze gerecycled. Zo zorgen we er samen voor dat jouw vloer een tweede leven krijgt.

Onze merken

Voor een duurzame toekomst

De vloeren van deze merken komen in aanmerking voor Vloerretour End of Life

Meld je aan

Om gebruik te maken van de End of Life Vloerretour service vragen we onderstaande gevraagde gegevens in te vullen. Door te registreren geven wij de garantie dat deze aan het einde van de levensduur gratis bij jou wordt afgehaald wanneer je de vloer wilt vervangen. Zo kies je bewust voor een duurzame wereld. Meld jouw vloer aan en maak impact.

Persoonlijke gegevens

Adresgegevens

DD slash MM slash JJJJ
Max. bestandsgrootte: 2 MB.